Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62822
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Сіра, Евеліна Олександрівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-09T05:02:24Z | - |
dc.date.available | 2024-06-09T05:02:24Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | 3. Корсак Р,, Сіра Е. Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С.255-259. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7825-86-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62822 | - |
dc.description | Дослідження цієї теми також може виявити нові напрями для кулінарної інновації та розвитку гастрономічної індустрії. Розуміння того, які елементи традиційних кухонь варто зберегти, а які можна модернізувати або адаптувати під сучасні умови, може сприяти розвитку нових смакових тенденцій та створенню унікальних кулінарних продуктів | uk |
dc.description.abstract | Тема дослідження є надзвичайно актуальною в сучасному світі, де культурні обміни та міжнародна комунікація стають все більш інтенсивними. Зростаюча глобалізація впливає на кулінарні традиції різних культур, створюючи нові тенденції та виклики для збереження традиційних кухонь | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ «Говерла» | uk |
dc.subject | кулінарна етнологія, тренди, глобалізація | uk |
dc.title | Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню. | uk |
dc.title.alternative | Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р., СІРА Е. - КУЛІНАРНА ЕТНОЛОГІЯ ТА ГЛОБАЛІЗАЦІЯ - ВПЛИВ МІЖНАРОДНИХ КУЛІНАРНИХ ТРЕНДІВ НА ТРАДИЦІЙНУ КУХНЮ.pdf | 1.15 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.