Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62822
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.contributor.authorСіра, Евеліна Олександрівна-
dc.date.accessioned2024-06-09T05:02:24Z-
dc.date.available2024-06-09T05:02:24Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citation3. Корсак Р,, Сіра Е. Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С.255-259.uk
dc.identifier.isbn978-617-7825-86-8-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62822-
dc.descriptionДослідження цієї теми також може виявити нові напрями для кулінарної інновації та розвитку гастрономічної індустрії. Розуміння того, які елементи традиційних кухонь варто зберегти, а які можна модернізувати або адаптувати під сучасні умови, може сприяти розвитку нових смакових тенденцій та створенню унікальних кулінарних продуктівuk
dc.description.abstractТема дослідження є надзвичайно актуальною в сучасному світі, де культурні обміни та міжнародна комунікація стають все більш інтенсивними. Зростаюча глобалізація впливає на кулінарні традиції різних культур, створюючи нові тенденції та виклики для збереження традиційних кухоньuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВид-во УжНУ «Говерла»uk
dc.subjectкулінарна етнологія, тренди, глобалізаціяuk
dc.titleКулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню.uk
dc.title.alternativeКулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.