Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62822
Назва: Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню.
Інші назви: Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню.
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Сіра, Евеліна Олександрівна
Ключові слова: кулінарна етнологія, тренди, глобалізація
Дата публікації: 2024
Видавництво: Вид-во УжНУ «Говерла»
Бібліографічний опис: 3. Корсак Р,, Сіра Е. Кулінарна етнологія та глобалізація: вплив міжнародних кулінарних трендів на традиційну кухню. Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С.255-259.
Короткий огляд (реферат): Тема дослідження є надзвичайно актуальною в сучасному світі, де культурні обміни та міжнародна комунікація стають все більш інтенсивними. Зростаюча глобалізація впливає на кулінарні традиції різних культур, створюючи нові тенденції та виклики для збереження традиційних кухонь
Опис: Дослідження цієї теми також може виявити нові напрями для кулінарної інновації та розвитку гастрономічної індустрії. Розуміння того, які елементи традиційних кухонь варто зберегти, а які можна модернізувати або адаптувати під сучасні умови, може сприяти розвитку нових смакових тенденцій та створенню унікальних кулінарних продуктів
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62822
ISBN: 978-617-7825-86-8
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.