Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62823
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-09T05:08:36Z | - |
dc.date.available | 2024-06-09T05:08:36Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т. Тетяна Гуштан Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі . Актуальні проблеми розвитку сфери гостинності: перспективи та виклики: матеріали ІІ Міжнародної наукової конференції (24-25 квітня 2024 р.). – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. С. 221-224. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-7825-86-8 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62823 | - |
dc.description | Для підвищення задоволеності гостей можна запропонувати наступні варіанти застосування технологій доповненої реальності: - можливість покращити комунікацію між персоналом та гостями за допомогою мобільних додатків, що можуть надати гостям інтерактивний тур по готелю або ресторану, показуючи їм важливі місця та надаючи додаткову інформацію про послуги та можливості підприємства; - можливість надання персоналізованого обслуговування гостям за допомогою розпізнавання обличь, технологія може ідентифікувати гостя і надати персоналізовані рекомендації стосовно страв в ресторані, відповідати на їхні запитання або навіть привітати гостя з поверненням; - можливість надання інтерактивних розваг та додаткових послуг гостям шляхом встановлення розумних столів з додатковими функціями доповненої реальності, які дозволять замовляти їжу, дивитися відео або навіть грати у ігри під час очікування на замовлення | uk |
dc.description.abstract | У сучасному світі готельно-ресторанний бізнес стає все більш конкурентним, і для залучення та утримання клієнтів підприємства повинні вдосконалювати свої послуги та створювати неповторні враження. Технології доповненої реальності надають унікальні можливості для цього, дозволяючи гостям переживати нові, захоплюючі іммерсивні досвіди, які підвищують рівень задоволення та залишають позитивні спогади. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Вид-во УжНУ «Говерла» | uk |
dc.subject | ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС | uk |
dc.title | Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі .. | uk |
dc.title.alternative | Тетяна Гуштан Використання технологій доповненої реальності для підвищення рівня задоволеності гостів у готельно-ресторанному бізнесі .. | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т. - ВИКОРИСТАННЯ ТЕХНОЛОГІЙ ДОПОВНЕНОЇ РЕАЛЬНОСТІ ДЛЯ ПІДВИЩЕННЯ РІВНЯ ЗАДОВОЛЕНОСТІ ГОСТЕЙ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 788.35 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.