Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62907
Title: Тестові завдання з дисципліни «Теорія і методика формування природничо-екологічної компетентності дітей раннього та дошкільного віку»: Навчальний посібник для самостійної роботи студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта».
Authors: Староста, Володимир Іванович
Keywords: тестування, дошкільна освіта, природничо-екологічна компетентність дошкільників, технології навчання
Issue Date: Jun-2024
Publisher: Ужгород: ДВНЗ «УжНУ»
Citation: Староста В.І. Тестові завдання з дисципліни «Теорія і методика формування природничо-екологічної компетентності дітей раннього та дошкільного віку»: Навчальний посібник для самостійної роботи студентів спеціальності 012 «Дошкільна освіта». Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2024. 63 с.
Abstract: Навчальний посібник містить тестові завдання з дисципліни «Теорія і методика формування природничо-екологічної компетентності дітей раннього та дошкільного віку». Обрана форма контролю результатів навчання відповідає сучасним світовим тенденціям моніторингу якості освітнього процесу у вищій школі, сприяє формуванню культури розумової праці студентів. Пропоновані тести є системою завдань, за результатами виконання яких можна здійснювати поточне й підсумкове оцінювання навчальних досягнень здобувачів освіти (формувальне та сумативне оцінювання) і т.п., а також посібник може бути використаний у процесі самостійної роботи. Призначений для магістрантів спеціальності 012 «Дошкільна освіта», а також для викладачів закладів вищої освіти.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/62907
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри кафедри загальної педагогіки та педагогіки вищої школи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
2024_Староста В.І. Тестові завдання для спец. 012 ДО.pdf779.36 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.