Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМельник, Надія-
dc.contributor.authorКостюк, Марія-
dc.date.accessioned2024-06-28T08:57:52Z-
dc.date.available2024-06-28T08:57:52Z-
dc.date.issued2024-05-16-
dc.identifier.citation44. Костюк М., Мельник Н. Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 57-60.uk
dc.identifier.isbn978-966-640-559-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137-
dc.description.abstractУ процесі обслуговування туристів ресторанне господарство відіграє особливо важливу роль і набуває специфічних рис, що дозволяє вважати його одним з ключових аспектів індустрії туризму. В сучасних умовах цифровізації суспільства виникають нові тренди в ресторанних закладах, серед яких: онлайн замовлення та доставка їжі до споживача, онлайн бронювання столиків, стаціонарні планшет-системи, стіл-меню, системи безготівкових чайових, блокчейн, використання роботів, інтерактивне (електронне) меню, QR-код для оплати рахунку, QR-код для бронювання столика в ресторані тощо.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІвано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk
dc.titleРесторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговуванняuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.