Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Мельник, Надія | - |
dc.contributor.author | Костюк, Марія | - |
dc.date.accessioned | 2024-06-28T08:57:52Z | - |
dc.date.available | 2024-06-28T08:57:52Z | - |
dc.date.issued | 2024-05-16 | - |
dc.identifier.citation | 44. Костюк М., Мельник Н. Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 57-60. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-966-640-559-6 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137 | - |
dc.description.abstract | У процесі обслуговування туристів ресторанне господарство відіграє особливо важливу роль і набуває специфічних рис, що дозволяє вважати його одним з ключових аспектів індустрії туризму. В сучасних умовах цифровізації суспільства виникають нові тренди в ресторанних закладах, серед яких: онлайн замовлення та доставка їжі до споживача, онлайн бронювання столиків, стаціонарні планшет-системи, стіл-меню, системи безготівкових чайових, блокчейн, використання роботів, інтерактивне (електронне) меню, QR-код для оплати рахунку, QR-код для бронювання столика в ресторані тощо. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника | uk |
dc.title | Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.