Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137
Title: | Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування |
Authors: | Мельник, Надія Костюк, Марія |
Issue Date: | 16-May-2024 |
Publisher: | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
Citation: | 44. Костюк М., Мельник Н. Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 57-60. |
Abstract: | У процесі обслуговування туристів ресторанне господарство відіграє особливо важливу роль і набуває специфічних рис, що дозволяє вважати його одним з ключових аспектів індустрії туризму. В сучасних умовах цифровізації суспільства виникають нові тренди в ресторанних закладах, серед яких: онлайн замовлення та доставка їжі до споживача, онлайн бронювання столиків, стаціонарні планшет-системи, стіл-меню, системи безготівкових чайових, блокчейн, використання роботів, інтерактивне (електронне) меню, QR-код для оплати рахунку, QR-код для бронювання столика в ресторані тощо. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137 |
ISBN: | 978-966-640-559-6 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туризму |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.