Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137
Название: | Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування |
Авторы: | Мельник, Надія Костюк, Марія |
Дата публикации: | 16-мая-2024 |
Издательство: | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
Библиографическое описание: | 44. Костюк М., Мельник Н. Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 57-60. |
Краткий осмотр (реферат): | У процесі обслуговування туристів ресторанне господарство відіграє особливо важливу роль і набуває специфічних рис, що дозволяє вважати його одним з ключових аспектів індустрії туризму. В сучасних умовах цифровізації суспільства виникають нові тренди в ресторанних закладах, серед яких: онлайн замовлення та доставка їжі до споживача, онлайн бронювання столиків, стаціонарні планшет-системи, стіл-меню, системи безготівкових чайових, блокчейн, використання роботів, інтерактивне (електронне) меню, QR-код для оплати рахунку, QR-код для бронювання столика в ресторані тощо. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137 |
ISBN: | 978-966-640-559-6 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної.pdf | 1.85 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.