Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137
Назва: Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування
Автори: Мельник, Надія
Костюк, Марія
Дата публікації: 16-тра-2024
Видавництво: Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Бібліографічний опис: 44. Костюк М., Мельник Н. Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної сфери обслуговування. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 57-60.
Короткий огляд (реферат): У процесі обслуговування туристів ресторанне господарство відіграє особливо важливу роль і набуває специфічних рис, що дозволяє вважати його одним з ключових аспектів індустрії туризму. В сучасних умовах цифровізації суспільства виникають нові тренди в ресторанних закладах, серед яких: онлайн замовлення та доставка їжі до споживача, онлайн бронювання столиків, стаціонарні планшет-системи, стіл-меню, системи безготівкових чайових, блокчейн, використання роботів, інтерактивне (електронне) меню, QR-код для оплати рахунку, QR-код для бронювання столика в ресторані тощо.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63137
ISBN: 978-966-640-559-6
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Ресторани майбутнього як інноваційний тренд сучасної.pdf1.85 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.