Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63139
Title: Особливості організації гастротурів. Кейс Грузії
Authors: Мельник, Надія
Мицкан, Святозар
Стиранко, Павло
Issue Date: 16-May-2024
Publisher: Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Citation: 39. Мицкан С., Стиранко П., Мельник Н. Особливості організації гастротурів. Кейс Грузії. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 8-10.
Abstract: Гастротуризм в Грузії ‒ це унікальне поєднання культури, історії та кулінарії, яке приваблює туристів з усього світу.Гастротуризм значною мірою вплинув на міжнародне сприйняття Грузії, позитивно відображаючи її культурне багатство та гостинність. Унікальна грузинська кухня зробила країну популярним місцем для гурманів з усього світу. Це не тільки збільшило туристичний потік, але й покращило міжнародний імідж Грузії як країни з багатою культурою та традиціями. Відмічаємо значну регіональну диференціацію національної грузинської кухні в межах самої країни. За даними Національного статистичного управління Грузії у 2021 р. 38,5% туристів, що відвідали країну, надали перевагу гастрономічним турам. При цьому, витрати на їжу та напої склали 24,2% від загальних витрат середньо статистичного туриста
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63139
ISBN: 978-966-640-559-6
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.