Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63140
Title: ОСОБЛИВОСТІ ВПРОВАДЖЕННЯ ПРАКТИКИ ПРИРОДООРІЄНТОВАНИХ РІШЕНЬ В ГАЛУЗІ ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОГО ГОСПОДАРСТВА
Authors: Мельник, Надія
Марчак, Таїсія
Issue Date: 16-May-2024
Publisher: Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника
Citation: Марчак Т., Мельник Н. Особливості впровадження практики природоорієнтованих рішень в галузі готельно-ресторанного господарства. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 105-106.
Abstract: Адаптовуючись до вимог сьогодення готельно-ресторанний бізнес динамічно імплементує у свою господарську діяльність сучасні тренди, інновації, передовий світовий досвід. Це дозволяє підприємствам сфери гостинності залишатись конкурентоспроможними на ринку та залучати нових клієнтів. За даними Forbes, у 2024 серед ключових трендів у готельно-ресторанному бізнесі будуть автоматизація та діджиталізація, технології та інновації, кібербезпека та захист даних, спеціалізація та персоналізація обслуговування, інклюзія, а також фокус на сталість. За даними звіту про сталий розвиток Booking.com за 2021 рік 83% мандрівників вважають екологічні подорожі важливими; 61% декларують, що пандемія Covid-19 спонукала їх подорожувати екологічно в майбутньому. Ми розглянули практику впровадження природоохоронних технологій на прикладі мереж готелів Hilton.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63140
ISBN: 978-966-640-559-6
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туризму



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.