Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63146
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorМельник, Надія-
dc.contributor.authorКурій, Інна-
dc.date.accessioned2024-06-28T12:07:01Z-
dc.date.available2024-06-28T12:07:01Z-
dc.date.issued2024-05-16-
dc.identifier.citationКурій І., Мельник Н. Онтологія апітуризму. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 36-38.uk
dc.identifier.isbn978-966-640-559-6-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63146-
dc.description.abstractАпітуризм як нова форма екологічного, «зеленого» та сільського туризму поступово набуває все більшої популярності як в світі, так і в Україні. Це вид туризму, пов’язаний з бджільництвом як галуззю господарювання та з продуктами бджільництва в екологічному, харчовому та лікарському аспектах. Апітуризм передбачає відвідування пасік, музеїв бджільництва, де туристи мають можливість пізнати роботу бджоляра, способи виготовлення меду, його лікувальні властивості, пізнати екологічну кореляцію між людиною та бджолами. Під час турів даного спрямування здійснюється дегустація різних сортів меду та продуктів бджільництва, а також апітерапія (лікування та профілактика хвороб людини на основі продуктів бджільництва). Існують приклади успішної співпраці турагенцій з власниками бджолиних пасік у Словенії, Австрії, Україні, Польщі, США, Ізраїлі.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherІвано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаникаuk
dc.titleОнтологія апітуризмуuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туризму

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
Онтологія апітуризму.pdf1.84 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.