Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63146
Название: | Онтологія апітуризму |
Авторы: | Мельник, Надія Курій, Інна |
Дата публикации: | 16-мая-2024 |
Издательство: | Івано-Франківськ: Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника |
Библиографическое описание: | Курій І., Мельник Н. Онтологія апітуризму. Сучасні тренди розвитку сфери гостинності: адаптація до викли¬ків сьогодення : матеріали І Всеукр. студент. наук.-практ. кон¬фе¬ренції / за ред. В. С. Великочого, Н. В. Мельник, м. Івано-Фран¬ківськ, 16 травня 2024 р. Електронне видання. Івано-Франківськ : Прикарпатський націо¬наль¬ний університет імені Василя Стефаника, 2024. С. 36-38. |
Краткий осмотр (реферат): | Апітуризм як нова форма екологічного, «зеленого» та сільського туризму поступово набуває все більшої популярності як в світі, так і в Україні. Це вид туризму, пов’язаний з бджільництвом як галуззю господарювання та з продуктами бджільництва в екологічному, харчовому та лікарському аспектах. Апітуризм передбачає відвідування пасік, музеїв бджільництва, де туристи мають можливість пізнати роботу бджоляра, способи виготовлення меду, його лікувальні властивості, пізнати екологічну кореляцію між людиною та бджолами. Під час турів даного спрямування здійснюється дегустація різних сортів меду та продуктів бджільництва, а також апітерапія (лікування та профілактика хвороб людини на основі продуктів бджільництва). Існують приклади успішної співпраці турагенцій з власниками бджолиних пасік у Словенії, Австрії, Україні, Польщі, США, Ізраїлі. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/63146 |
ISBN: | 978-966-640-559-6 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туризму |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Онтологія апітуризму.pdf | 1.84 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.