Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64515
Title: Англійська мова для інженерів: Навчальний посібник для студентів інженерної галузі / Укладачі: Надія Василівна Кіш, Отілія Іванівна Минда, Олександра Любомирівна Канюк. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2024 – 131с.
Other Titles: Англійська мова для інженерів: Навчальний посібник для студентів інженерної галузі / Укладачі: Надія Василівна Кіш, Отілія Іванівна Минда, Олександра Любомирівна Канюк. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2024 – 131с.
Authors: Надія Василівна Кіш, Олександра Любомирівна Канюк
Отілія Іванівна Минда
Keywords: Іноземна мова (англійська) за професійним спрямуванням, студенти інженерних спеціальностей, спеціальність "Будівництво і цивільна інженерія", галузь знань "Архітектура та будівництво", Навчальний посібник, освітня програма Міське будівництво та господарство, Англійська мова для інженерів
Issue Date: 2024
Publisher: Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла»
Citation: Англійська мова для інженерів: Навчальний посібник для студентів інженерної галузі / Укладачі: Надія Василівна Кіш, Отілія Іванівна Минда, Олександра Любомирівна Канюк. – Ужгород: Видавництво УжНУ «Говерла», 2024 – 131с.
Abstract: Навчальний посібник складений відповідно до діючої програми навчальної дисципліни «Спецкурс з іноземної (англійської) мови» з метою перевірки знань та вмінь студентів та надання методичної допомоги у процесі виконання практичних робіт та призначений для здобувачів вищої освіти галузі знань: 19 Архітектура та будівництво; спеціальності: 192 Будівництво та цивільна інженерія; освітньої програми: Міське будівництво та господарство.
Description: Формування вмінь іншомовного професійного спілкування є невід’ємним компонентом професійної підготовки майбутніх фахівців будь-якого профілю. Навчальною метою посібника є формування у студентів умінь спілкуватися на професійну тематику, читати фахову іншомовну науково-технічну літературу з безпосереднім розумінням прочитаного, здобувати необхідну для виробничої практики інформацію. Для досягнення визначених цілей передбачена регулярна навчальна діяльність, метою якої є створення різного роду вправ, лексичних тестів, словника активної лексики, що включає як найбільш вживані для даної спеціальності поняття, так і загальні терміни технічного профілю. Навчальний посібник містить різноманітну професійну лексику, починаючи від будівельних матеріалів до проєктування будинку. Для унаочнення студенти використовують свої проєкти курсових робіт по архітектурі. Рекомендується приурочити опис проєктів на англійській мові після захисту курсових робіт з архітектури в кінці третього або четвертого семестрів.
Type: Text
Publication type: Інша текстова публікація
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64515
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри іноземних мов

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
БЦІ навч.посібник 2024.doc3.75 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.