Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64575
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Кіш, Галина Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-08-22T08:28:30Z | - |
dc.date.available | 2024-08-22T08:28:30Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Кіш Г.В. Менеджмент в сфері гостинності через призму інноваційного розвитку. Наукові інновації та передові технології. 2024. Випуск No 6(34). С. 815-824 | uk |
dc.identifier.issn | 2786-5274 Print | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64575 | - |
dc.description.abstract | В сучасних умовах, коли підприємства сфери гостинності стикаються з кризовими викликами, необхідно активно шукати нові шляхи та стратегії для виходу з кризи. Зокрема, важливо враховувати значення інноваційного розвитку, особливо у періоди кризи, спричинені воєнним станом та наслідками пандемії. Впровадження інноваційних рішень може допомогти підприємствам зменшити негативний вплив кризових ситуацій та зробити їх наслідки менш відчутними. Хоча впровадження інновацій пов'язане з ризиками та витратами, воно дозволяє знайти ефективні шляхи подолання кризи та зміцнення стійкості підприємств у сфері гостинності. Тема інноваційних технологій в сфері гостинності залишається дуже актуальною з кількох причин. В першу чергу, сучасні клієнти мають високі очікування щодо зручності, персоналізації та швидкості обслуговування. Інноваційні технології дозволяють готелям і ресторанам відповідати на ці потреби та забезпечувати високий рівень задоволеності клієнтів. Крім того, галузь гостинності є дуже конкурентною, і впровадження інновацій стає ключовим фактором у виокремленні на ринку та приверненні клієнтів. Інноваційні технології дозволяють автоматизувати багато процесів, що призводить до підвищення продуктивності, зниження витрат і оптимізації управління. Саме тому, дослідження інноваційних технологій є актуальним, оскільки вони залишаються важливим фактором успіху в готельно-ресторанній галузі, допомагаючи підприємствам відповідати на потреби ринку, забезпечувати якісне обслуговування та залишатися конкурентоспроможними. В статті визначено основні перешкоди розвитку сфери гостинності та проблеми фінансування інноваційного розвитку даної галузі. Також надано перелік першочергових кроків для вдосконалення менеджменту готельного господарства в Україні. Значну увагу приділено методам пришвидшення обслуговування клієнтів в сфері гостинності за рахунок використання терміналів самообслуговування. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Видавнича група "Наукові перспективи" | uk |
dc.subject | інноваційні технології | uk |
dc.subject | інноваційний менеджмент | uk |
dc.subject | сфера гостинності | uk |
dc.subject | менеджмент | uk |
dc.subject | інноваційний розвиток | uk |
dc.title | Менеджмент в сфері гостинності через призму інноваційного розвитку | uk |
dc.title.alternative | HOSPITALITY MANAGEMENT THROUGH THE PRISM OF INNOVATIVE DEVELOPMENT | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
12229-Текст статті-12290-1-10-20240616.pdf | Стаття | 288.6 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.