Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64575
Название: Менеджмент в сфері гостинності через призму інноваційного розвитку
Другие названия: HOSPITALITY MANAGEMENT THROUGH THE PRISM OF INNOVATIVE DEVELOPMENT
Авторы: Кіш, Галина Вікторівна
Ключевые слова: інноваційні технології, інноваційний менеджмент, сфера гостинності, менеджмент, інноваційний розвиток
Дата публикации: 2024
Издательство: Видавнича група "Наукові перспективи"
Библиографическое описание: Кіш Г.В. Менеджмент в сфері гостинності через призму інноваційного розвитку. Наукові інновації та передові технології. 2024. Випуск No 6(34). С. 815-824
Краткий осмотр (реферат): В сучасних умовах, коли підприємства сфери гостинності стикаються з кризовими викликами, необхідно активно шукати нові шляхи та стратегії для виходу з кризи. Зокрема, важливо враховувати значення інноваційного розвитку, особливо у періоди кризи, спричинені воєнним станом та наслідками пандемії. Впровадження інноваційних рішень може допомогти підприємствам зменшити негативний вплив кризових ситуацій та зробити їх наслідки менш відчутними. Хоча впровадження інновацій пов'язане з ризиками та витратами, воно дозволяє знайти ефективні шляхи подолання кризи та зміцнення стійкості підприємств у сфері гостинності. Тема інноваційних технологій в сфері гостинності залишається дуже актуальною з кількох причин. В першу чергу, сучасні клієнти мають високі очікування щодо зручності, персоналізації та швидкості обслуговування. Інноваційні технології дозволяють готелям і ресторанам відповідати на ці потреби та забезпечувати високий рівень задоволеності клієнтів. Крім того, галузь гостинності є дуже конкурентною, і впровадження інновацій стає ключовим фактором у виокремленні на ринку та приверненні клієнтів. Інноваційні технології дозволяють автоматизувати багато процесів, що призводить до підвищення продуктивності, зниження витрат і оптимізації управління. Саме тому, дослідження інноваційних технологій є актуальним, оскільки вони залишаються важливим фактором успіху в готельно-ресторанній галузі, допомагаючи підприємствам відповідати на потреби ринку, забезпечувати якісне обслуговування та залишатися конкурентоспроможними. В статті визначено основні перешкоди розвитку сфери гостинності та проблеми фінансування інноваційного розвитку даної галузі. Також надано перелік першочергових кроків для вдосконалення менеджменту готельного господарства в Україні. Значну увагу приділено методам пришвидшення обслуговування клієнтів в сфері гостинності за рахунок використання терміналів самообслуговування.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/64575
ISSN: 2786-5274 Print
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
12229-Текст статті-12290-1-10-20240616.pdfСтаття288.6 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.