Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Bomba, A | - |
dc.contributor.author | Nemcova, R. | - |
dc.contributor.author | Guba, Р. | - |
dc.contributor.author | Gancarcfkova, S. | - |
dc.contributor.author | Mudronova, D | - |
dc.date.accessioned | 2024-09-30T07:40:09Z | - |
dc.date.available | 2024-09-30T07:40:09Z | - |
dc.date.issued | 2001 | - |
dc.identifier.citation | Тhе prospects of probiotics in nutrition and medicine / А. Bomba, R. Nemcova, D. Mudronova et al. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 93–96. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 95–96 (16 назв). – рез. укр. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558 | - |
dc.description | https://drive.google.com/file/d/1zrKO_IXbHgMxmFXC6TXoqN0jNxAXejrh/view?usp=sharing | uk |
dc.description.abstract | Future challenges include the incorporation of one or more probiotics together or in combination with suita prebiotic substrates to enhance the efficacy of the preparations for clinical use. А prebiotic is а non-digestible f ingredient that beneficially affects the host bу selectively stimufating the growth and/or activity of one or а limi number of bacteria in the colon, and thus improves host health. | uk |
dc.description.abstract | Пробіотики є ефективною альтернативою використання синтетичних речовин в кормо виробниц харчовій промисловості та медицині. Дані про ефективність пробіотиків часто носять суперечливий характер. Важливим є пошук шляхів покращання ефективності мікроорганізмів-пробіотиків. Дієвість пробіотиків може бути збільшена різними методами. Даний огляд фокусує погляд на підвищенні ефективності застосування пробіотиків шляхом їх поєднання з компонентами природного походження, що характеризуються синергідними властивостями. Цей спосіб посилення дієвості пробіотиків є найкращим з практичної точки зору. | uk |
dc.language.iso | en | uk |
dc.publisher | Видавництво УжНУ | uk |
dc.relation.ispartofseries | Біологія; | - |
dc.title | Тhе prospects of probiotics in nutrition and medicine | uk |
dc.title.alternative | Перспективність застосування пробіотиків в кормовиробницві, харчовій промисловості та медицині | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Стаття | uk |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.