Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorBomba, A-
dc.contributor.authorNemcova, R.-
dc.contributor.authorGuba, Р.-
dc.contributor.authorGancarcfkova, S.-
dc.contributor.authorMudronova, D-
dc.date.accessioned2024-09-30T07:40:09Z-
dc.date.available2024-09-30T07:40:09Z-
dc.date.issued2001-
dc.identifier.citationТhе prospects of probiotics in nutrition and medicine / А. Bomba, R. Nemcova, D. Mudronova et al. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 93–96. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 95–96 (16 назв). – рез. укр.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558-
dc.descriptionhttps://drive.google.com/file/d/1zrKO_IXbHgMxmFXC6TXoqN0jNxAXejrh/view?usp=sharinguk
dc.description.abstractFuture challenges include the incorporation of one or more probiotics together or in combination with suita prebiotic substrates to enhance the efficacy of the preparations for clinical use. А prebiotic is а non-digestible f ingredient that beneficially affects the host bу selectively stimufating the growth and/or activity of one or а limi number of bacteria in the colon, and thus improves host health.uk
dc.description.abstractПробіотики є ефективною альтернативою використання синтетичних речовин в кормо виробниц харчовій промисловості та медицині. Дані про ефективність пробіотиків часто носять суперечливий характер. Важливим є пошук шляхів покращання ефективності мікроорганізмів-пробіотиків. Дієвість пробіотиків може бути збільшена різними методами. Даний огляд фокусує погляд на підвищенні ефективності застосування пробіотиків шляхом їх поєднання з компонентами природного походження, що характеризуються синергідними властивостями. Цей спосіб посилення дієвості пробіотиків є найкращим з практичної точки зору.uk
dc.language.isoenuk
dc.publisherВидавництво УжНУuk
dc.relation.ispartofseriesБіологія;-
dc.titleТhе prospects of probiotics in nutrition and medicineuk
dc.title.alternativeПерспективність застосування пробіотиків в кормовиробницві, харчовій промисловості та медициніuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Appears in Collections:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.