Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558
Название: Тhе prospects of probiotics in nutrition and medicine
Другие названия: Перспективність застосування пробіотиків в кормовиробницві, харчовій промисловості та медицині
Авторы: Bomba, A
Nemcova, R.
Guba, Р.
Gancarcfkova, S.
Mudronova, D
Дата публикации: 2001
Издательство: Видавництво УжНУ
Библиографическое описание: Тhе prospects of probiotics in nutrition and medicine / А. Bomba, R. Nemcova, D. Mudronova et al. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 93–96. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 95–96 (16 назв). – рез. укр.
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Future challenges include the incorporation of one or more probiotics together or in combination with suita prebiotic substrates to enhance the efficacy of the preparations for clinical use. А prebiotic is а non-digestible f ingredient that beneficially affects the host bу selectively stimufating the growth and/or activity of one or а limi number of bacteria in the colon, and thus improves host health.
Пробіотики є ефективною альтернативою використання синтетичних речовин в кормо виробниц харчовій промисловості та медицині. Дані про ефективність пробіотиків часто носять суперечливий характер. Важливим є пошук шляхів покращання ефективності мікроорганізмів-пробіотиків. Дієвість пробіотиків може бути збільшена різними методами. Даний огляд фокусує погляд на підвищенні ефективності застосування пробіотиків шляхом їх поєднання з компонентами природного походження, що характеризуються синергідними властивостями. Цей спосіб посилення дієвості пробіотиків є найкращим з практичної точки зору.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1zrKO_IXbHgMxmFXC6TXoqN0jNxAXejrh/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.