Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558
Назва: | Тhе prospects of probiotics in nutrition and medicine |
Інші назви: | Перспективність застосування пробіотиків в кормовиробницві, харчовій промисловості та медицині |
Автори: | Bomba, A Nemcova, R. Guba, Р. Gancarcfkova, S. Mudronova, D |
Дата публікації: | 2001 |
Видавництво: | Видавництво УжНУ |
Бібліографічний опис: | Тhе prospects of probiotics in nutrition and medicine / А. Bomba, R. Nemcova, D. Mudronova et al. // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 93–96. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 95–96 (16 назв). – рез. укр. |
Серія/номер: | Біологія; |
Короткий огляд (реферат): | Future challenges include the incorporation of one or more probiotics together or in combination with suita prebiotic substrates to enhance the efficacy of the preparations for clinical use. А prebiotic is а non-digestible f ingredient that beneficially affects the host bу selectively stimufating the growth and/or activity of one or а limi number of bacteria in the colon, and thus improves host health. Пробіотики є ефективною альтернативою використання синтетичних речовин в кормо виробниц харчовій промисловості та медицині. Дані про ефективність пробіотиків часто носять суперечливий характер. Важливим є пошук шляхів покращання ефективності мікроорганізмів-пробіотиків. Дієвість пробіотиків може бути збільшена різними методами. Даний огляд фокусує погляд на підвищенні ефективності застосування пробіотиків шляхом їх поєднання з компонентами природного походження, що характеризуються синергідними властивостями. Цей спосіб посилення дієвості пробіотиків є найкращим з практичної точки зору. |
Опис: | https://drive.google.com/file/d/1zrKO_IXbHgMxmFXC6TXoqN0jNxAXejrh/view?usp=sharing |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65558 |
Розташовується у зібраннях: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.