Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65709
Название: Зміна рівня нейрокініну В у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії
Авторы: Кидибиц, Степан Степанович
Сірчак, Єлизавета Степанівна
Сірчак, Степан Степанович
Ключевые слова: Зміна рівня нейрокініну В у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії, гастроезофагеальна рефлюксна хвороба, нейрокінін В, сироватка крові, холецистектомія
Дата публикации: июн-2024
Издательство: ДУ «Інститут гастроентерології НАМН України», Заславський О.Ю.
Библиографическое описание: Кидибиц С.С., Сірчак Є.С., Сірчак С.С. Зміна рівня нейрокініну В у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою після холецистектомії / Гастроентероологія. Тези науково-практичної конференції з міжнародною участю «ХІІ наукова сесія Інституту гастроентерології НАМН України. Новітні технології в теоретичній та клінічній гастроентерології», присвяченої 60-ти річчю Державної установи «Інститут гастроентерології НАМН України» (13-14 червня 2024 року, Буковель). – 2024. - № 2, Том 58.– С. 178.
Серия/номер: Гастроентерологія. Тези науково-практичної конференції з міжнародною участю «XII наукова сесія Інституту гастроентерології НАМН України.;№ 2, Том 58
Краткий осмотр (реферат): Мета: дослідити особливості зміни рівня нейрокі- ніну В (НК-В) у сироватці крові у хворих з гастроезофагеальною рефлюксною хворобою (ГЕРХ) після холе- цистектомії (ХЕ).
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/65709
ISSN: 2308-2097 (print), 2518-7880 (online)
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри пропедевтики внутрішніх хвороб

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Гастро-Дніпро-2024-2 1.pdf102.93 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.