Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6579
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorКазакова, Римма Вікторівна-
dc.contributor.authorБілищук, Любов Миколаївна-
dc.contributor.authorГорзов, Людмила Федорівна-
dc.date.accessioned2016-02-11T08:16:20Z-
dc.date.available2016-02-11T08:16:20Z-
dc.date.issued2013-
dc.identifier.citationКазакова Р. В. Вміст вітаміну С в продуктах харчування, вирощених на території Закарпаття [Електронний ресурс] / Р. В. Казакова, Л. М. Білищук, Л. Ф. Булей // Вісник стоматології. - 2013. - № 4. - С. 129-130.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6579-
dc.description.abstractВміст вітаміну С в продуктах харчування, вирощених на території Закарпаттяuk
dc.description.abstractThe content of vitamin C in food products grown on the territory of Transcarpathiauk
dc.language.isoukuk
dc.publisherВісник стоматологіїuk
dc.subjectВітамін Сuk
dc.subjectпродукти харчуванняuk
dc.subjectЗакарпатська областьuk
dc.titleВміст вітаміну С в продуктах харчування, вирощених на території Закарпаттяuk
dc.title.alternativeThe content of vitamin C in food products grown on the territory of Transcarpathiauk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeСтаттяuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри дитячої стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VSL_2013_4_46.pdf154.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.