Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6579
Назва: Вміст вітаміну С в продуктах харчування, вирощених на території Закарпаття
Інші назви: The content of vitamin C in food products grown on the territory of Transcarpathia
Автори: Казакова, Римма Вікторівна
Білищук, Любов Миколаївна
Горзов, Людмила Федорівна
Ключові слова: Вітамін С, продукти харчування, Закарпатська область
Дата публікації: 2013
Видавництво: Вісник стоматології
Бібліографічний опис: Казакова Р. В. Вміст вітаміну С в продуктах харчування, вирощених на території Закарпаття [Електронний ресурс] / Р. В. Казакова, Л. М. Білищук, Л. Ф. Булей // Вісник стоматології. - 2013. - № 4. - С. 129-130.
Короткий огляд (реферат): Вміст вітаміну С в продуктах харчування, вирощених на території Закарпаття
The content of vitamin C in food products grown on the territory of Transcarpathia
Тип: Text
Тип публікації: Стаття
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6579
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри дитячої стоматології

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
VSL_2013_4_46.pdf154.19 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.