Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66006
Title: | Формування білкового комплексу зернівок у сортів озимої пшениці за умов посухи |
Other Titles: | Тhе influence of dryness on thе wheat grains albumen complex formation |
Authors: | Вайда, Петро Васильович, Ходос, В. М. |
Issue Date: | 2001 |
Publisher: | Видавництво УжНУ |
Citation: | Вайда, П. В. Формування білкового комплексу зернівок у сортів озимої пшениці за умов посухи / П. В. Вайда, В. М. Ходос // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 326–330. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 329–330 (9 назв). – рез. англ. |
Series/Report no.: | Біологія; |
Abstract: | Отже за дії водного дефіциту потік реутилізаційного азоту з вегетативних органів у зернівки порушується менше, ніж надходження у зернівки амонію, поглинутого з грунту. Тhе influence of dryness on thе wheat grains albumen complex formation.The article shows the influence of the water deficit in the flowering time of the different in the dryness firm sоrt of wheat on the formation of grains albumen complex of the expence of the reutilized nitrogen and marked tritiy NH4adding from the soil. |
Description: | https://drive.google.com/file/d/1XDQVzpx_8mNr4lsRQ6o7PDrXmvqeZ5PL/view?usp=sharing |
Type: | Text |
Publication type: | Стаття |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66006 |
Appears in Collections: | Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001 |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Титулка.pdf | 3.05 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.