Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66006
Название: Формування білкового комплексу зернівок у сортів озимої пшениці за умов посухи
Другие названия: Тhе influence of dryness on thе wheat grains albumen complex formation
Авторы: Вайда, Петро Васильович,
Ходос, В. М.
Дата публикации: 2001
Издательство: Видавництво УжНУ
Библиографическое описание: Вайда, П. В. Формування білкового комплексу зернівок у сортів озимої пшениці за умов посухи / П. В. Вайда, В. М. Ходос // Науковий вісник Ужгородського університету : серія: Біологія; Спец. випуск присв. Міжнародній науково-практичній школі для молодих вчених і спеціалістів "Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу", м. Ужгород - 4-7 жов / редкол.: В.І Ніколайчук (гол. ред.), В.м. Бровдій, В.Ю. Мандрик та ін. – Ужгород : УжНУ, 2001. – Вип. 9 : Природні екосистеми Карпат в умовах посиленого антропогенного впливу. – С. 326–330. – (Поличка "Карпатського краю" ; №9(127)). – Бібліогр.: с. 329–330 (9 назв). – рез. англ.
Серия/номер: Біологія;
Краткий осмотр (реферат): Отже за дії водного дефіциту потік реутилізаційного азоту з вегетативних органів у зернівки порушується менше, ніж надходження у зернівки амонію, поглинутого з грунту.
Тhе influence of dryness on thе wheat grains albumen complex formation.The article shows the influence of the water deficit in the flowering time of the different in the dryness firm sоrt of wheat on the formation of grains albumen complex of the expence of the reutilized nitrogen and marked tritiy NH4adding from the soil.
Описание: https://drive.google.com/file/d/1XDQVzpx_8mNr4lsRQ6o7PDrXmvqeZ5PL/view?usp=sharing
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66006
Располагается в коллекциях:Науковий вісник УжНУ Серія: Біологія. Випуск 9. 2001

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
Титулка.pdf3.05 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.