Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66617
Полная запись метаданных
Поле DCЗначениеЯзык
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.date.accessioned2024-11-02T11:55:21Z-
dc.date.available2024-11-02T11:55:21Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуштан Т., Корсак Р. РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 221-223.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-33-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66617-
dc.descriptionВідповідна система дозволяє виявляти та контролювати критичні точки, де можуть виникати потенційні загрози, забезпечуючи таким чином високу якість та безпеку харчових продуктів. Крім того, сучасні споживачі стають дедалі більш обізнаними та вимогливими щодо стандартів якості харчування. Вони очікують, що заклади, які вони відвідують, дотримуються високих стандартів безпеки. Впровадження НАССР не тільки відповідає цим очікуванням, але й підвищує довіру клієнтів до закладу, що може призвести до збільшення відвідуваності та підвищення лояльності.uk
dc.description.abstractСистема НАССР є міжнародно визнаним інструментом, що дозволяє контролювати та запобігати ризикам, пов’язаним із харчовими продуктами, вона відображає системний підхід до забезпечення безпеки харчових продуктів на всіх етапах виробництва, обробки та розповсюдження. НАССР спрямована на ідентифікацію, оцінку та контроль небезпечних факторів, які можуть вплинути на безпеку харчових продуктів [10, 30–35]. Для готелів і ресторанів, де якість і безпека харчування є критично важливими факторами, впровадження НАССР стає необхідністю.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectСИСТЕМА БЕЗПЕЧНОСТІ НАССРuk
dc.titleРОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk
dc.title.alternativeРОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.