Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66617
Полная запись метаданных
Поле DC | Значение | Язык |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-02T11:55:21Z | - |
dc.date.available | 2024-11-02T11:55:21Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т., Корсак Р. РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 221-223. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8487-33-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66617 | - |
dc.description | Відповідна система дозволяє виявляти та контролювати критичні точки, де можуть виникати потенційні загрози, забезпечуючи таким чином високу якість та безпеку харчових продуктів. Крім того, сучасні споживачі стають дедалі більш обізнаними та вимогливими щодо стандартів якості харчування. Вони очікують, що заклади, які вони відвідують, дотримуються високих стандартів безпеки. Впровадження НАССР не тільки відповідає цим очікуванням, але й підвищує довіру клієнтів до закладу, що може призвести до збільшення відвідуваності та підвищення лояльності. | uk |
dc.description.abstract | Система НАССР є міжнародно визнаним інструментом, що дозволяє контролювати та запобігати ризикам, пов’язаним із харчовими продуктами, вона відображає системний підхід до забезпечення безпеки харчових продуктів на всіх етапах виробництва, обробки та розповсюдження. НАССР спрямована на ідентифікацію, оцінку та контроль небезпечних факторів, які можуть вплинути на безпеку харчових продуктів [10, 30–35]. Для готелів і ресторанів, де якість і безпека харчування є критично важливими факторами, впровадження НАССР стає необхідністю. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | СИСТЕМА БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР | uk |
dc.title | РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.title.alternative | РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., КОРСАК Р._РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 391.21 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.