Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66618
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2024-11-02T12:04:08Z-
dc.date.available2024-11-02T12:04:08Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуштан Т., Корсак Р. РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 221-223.uk
dc.identifier.isbn978-617-8487-33-1-
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66618-
dc.descriptionВідповідна система дозволяє виявляти та контролювати критичні точки, де можуть виникати потенційні загрози, забезпечуючи таким чином високу якість та безпеку харчових продуктів. Крім того, сучасні споживачі стають дедалі більш обізнаними та вимогливими щодо стандартів якості харчування. Вони очікують, що заклади, які вони відвідують, дотримуються високих стандартів безпеки. Впровадження НАССР не тільки відповідає цим очікуванням, але й підвищує довіру клієнтів до закладу, що може призвести до збільшення відвідуваності та підвищення лояльності.uk
dc.description.abstractСистема НАССР є міжнародно визнаним інструментом, що дозволяє контролювати та запобігати ризикам, пов’язаним із харчовими продуктами, вона відображає системний підхід до забезпечення безпеки харчових продуктів на всіх етапах виробництва, обробки та розповсюдження. НАССР спрямована на ідентифікацію, оцінку та контроль небезпечних факторів, які можуть вплинути на безпеку харчових продуктів [10, 30–35]. Для готелів і ресторанів, де якість і безпека харчування є критично важливими факторами, впровадження НАССР стає необхідністюuk
dc.language.isoukuk
dc.publisherПосвітuk
dc.subjectСИСТЕМА БЕЗПЕЧНОСТІ НАССРuk
dc.titleРОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk
dc.title.alternativeРОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.