Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66618
Назва: | РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ |
Інші назви: | РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ |
Автори: | Гуштан, Тетяна Вікторівна Корсак, Роман Володимирович |
Ключові слова: | СИСТЕМА БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР |
Дата публікації: | 2024 |
Видавництво: | Посвіт |
Бібліографічний опис: | Гуштан Т., Корсак Р. РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ. Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 221-223. |
Короткий огляд (реферат): | Система НАССР є міжнародно визнаним інструментом, що дозволяє контролювати та запобігати ризикам, пов’язаним із харчовими продуктами, вона відображає системний підхід до забезпечення безпеки харчових продуктів на всіх етапах виробництва, обробки та розповсюдження. НАССР спрямована на ідентифікацію, оцінку та контроль небезпечних факторів, які можуть вплинути на безпеку харчових продуктів [10, 30–35]. Для готелів і ресторанів, де якість і безпека харчування є критично важливими факторами, впровадження НАССР стає необхідністю |
Опис: | Відповідна система дозволяє виявляти та контролювати критичні точки, де можуть виникати потенційні загрози, забезпечуючи таким чином високу якість та безпеку харчових продуктів. Крім того, сучасні споживачі стають дедалі більш обізнаними та вимогливими щодо стандартів якості харчування. Вони очікують, що заклади, які вони відвідують, дотримуються високих стандартів безпеки. Впровадження НАССР не тільки відповідає цим очікуванням, але й підвищує довіру клієнтів до закладу, що може призвести до збільшення відвідуваності та підвищення лояльності. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66618 |
ISBN: | 978-617-8487-33-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., КОРСАК Р._РОЛЬ СИСТЕМИ БЕЗПЕЧНОСТІ НАССР В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 391.21 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.