Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66623
Назва: РОЗВИТОК ГОСТИННОСТІ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ
Інші назви: РОЗВИТОК ГОСТИННОСТІ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: гостинність, ЄС, Україна
Дата публікації: 2024
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Корсак Р., Гуштан Т., Годя І. РОЗВИТОК ГОСТИННОСТІ В ЄВРОПЕЙСЬКОМУ СОЮЗІ: МОЖЛИВОСТІ ДЛЯ УКРАЇНИ.Розвиток сучасної освіти і науки: результати, проблеми, перспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіті / [Ред.: Я. Ґжесяк, І. Зимомря, В. Ільницький]. Конін – Ужгород – Перемишль – Миколаїв: Посвіт, 2024. С. 245-247.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження розвитку гостинності в Європейському Союзі полягає у важливості інтеграції українського готельно-ресторанного бізнесу до європейських стандартів та практик. ЄС відомий своїми високими стандартами якості у сфері гостинності, і вивчення цих стандартів може допомогти українським закладам підвищити рівень обслуговування, адаптуватися до вимог європейського ринку та залучити більше іноземних туристів. Розвиток співпраці з європейськими партнерами відкриває нові можливості для обміну досвідом, технологіями та інноваціями, що є ключовими для модернізації української індустрії гостинност
Опис: Вивчення європейських практик гостинності також сприяє підвищенню конкурентоспроможності українських готелів та ресторанів. Інтеграція сучасних технологій, впровадження екологічно відповідальних практик та покращення управління персоналом є важливими аспектами, які можуть бути перейняті з європейського досвіду. Це дозволить українським закладам не тільки відповідати очікуванням іноземних туристів, але й покращити загальний рівень сервісу для місцевих клієнтів
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66623
ISBN: 978-617-8487-33-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.