Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66676
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2024-11-05T10:38:35Z | - |
dc.date.available | 2024-11-05T10:38:35Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т. УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК. Розвиток сучасної освіти і наукинауки: результатирезультати, проблемипроблеми, перспективиперспективи. Том ХVIІ: Подолання кризових ситуацій у науці та освіосвіті / Ред .: Я. ҐжесякҐжесяк, І. ЗимомряЗимомря, В. ІльницькийІльницький]. КоніКонін – Ужгород – Перемишль – МиколаївМиколаїв: Посвіт , 20 2024. С. 206-208. | uk |
dc.identifier.isbn | 978 -617 -8487 -33 -1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66676 | - |
dc.description | Кваліфікований персонал також відіграє важливу роль у залученні іноземних ту-ристів. Вони володіють іноземними мовами, знають культурні особливості різних країн та здатні адаптуватися до потреб різноманітних клієнтів. Це сприяє формуван-ню позитивного іміджу країни на міжнародному ринку та підвищенню її привабливості як туристичного напрямку. Мотивовані працівники сфери гостинності постійно праг-нуть до саморозвитку та вдосконалення своїх навичок, що підвищує якість послуг та задоволення клієнтів. Вони також активно впроваджують сучасні технології та інно-ваційні підходи в свою роботу, що дозволяє зробити туристичні продукти більш дос-тупними та зручними для широкої аудиторії | uk |
dc.description.abstract | Управління персоналом у готельно-ресторанному бізнесі є однією з ключових складових успішного функціонування та розвитку підприємств цієї галузі. Сучасні реалії диктують необхідність ефективного менеджменту, який зосереджений на мо-тивації та розвитку співробітників, оскільки саме людські ресурси є основою якісного обслуговування та задоволення потреб клієнтів. У цій сфері персонал безпосередньо впливає на рівень сервісу, репутацію закладу та лояльність відвідувачів. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | управління, персонал, готельно-ресторанний бізнес | uk |
dc.title | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК | uk |
dc.title.alternative | УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ: МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т. _ УПРАВЛІННЯ ПЕРСОНАЛОМ У ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ_МОТИВАЦІЯ ТА РОЗВИТОК.pdf | 390.67 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.