Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66965
Название: Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною
Авторы: Машіка, Ганна
Присташ, Владислав
Ключевые слова: туризм і рекреація, гастрономічний туризм, культурна спадщина
Дата публикации: 2024
Издательство: Дніпро : Середняк Т. К.
Библиографическое описание: Ганна Машіка, Владислав Присташ .Особливості розвитку гастрономічного туризму Закарпатської області та його взаємозвʼязок з культурною спадщиною.Теоретичні і прикладні напрямки розвитку туризму та рекреації в регіонах України : матеріали Х Міжнародної науково-практичної конференції. Збірник наукових праць / За заг. ред. д.геогр.н. О.В. Колотухи. Дніпро : Середняк Т. К., 2024.с.161-167
Серия/номер: Туризм;
Краткий осмотр (реферат): В статті досліджено роль історико-культурної спадщини у формуванні гастрономії регіону. Наведені зразки подібних метаморфоз в ході історичної еволюції регіону. Гастрономічний туризм завжди виступав як - спеціалізований вид туризму, який спрямований на ознайомлення туриста із кулінарними, побутовими особливостями того чи іншого регіону та відображенням культурних особливостей –традицій. Під час формування етносів в регіоні, формувалась і їхня гастрономія, що є предметом до ознайомлення перед вибором туристичного маршруту. Тому роль культурної спадщини угорської меншини у формуванні гастрономічного хабу в Закарпатській області є фундаментом розвитку.
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/66965
ISSN: ISBN 978-617-8489-60-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри туризму

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
збірник Х Міжнародної конференції по туризму.pdf8.67 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.