Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67754
Title: Методичні вказівки для виконання кваліфікаційних робіт здобувачами освітньої програми «Фармація»
Authors: Девіняк, Олег Теодозійович
Дербак, Марія Антонівна
Криванич, Ольга Валеріївна
Штробля, Анжела Ласлівна
Крч, Христина Людвигівна
Сятиня, Вікторія Андріївна
Симканич, Олеся Іванівна
Keywords: Кваліфікаційна робота, Вимоги
Issue Date: 2024
Publisher: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Citation: Методичні вказівки для виконання кваліфікаційних робіт здобувачами освітньої програми «Фармація». О.Т. Девіняк, М.А. Дербак, О.В. Криванич, А.Л. Штробля, Х.Л. Крч, В.А. Сятиня, О.І. Симканич. Ужгород, 2024. 46 с.
Abstract: Проведення наукових досліджень є надзвичайно важливою складовою для розвитку фармацевтичної галузі та покращення якості охорони здоров’я. Засвоєння дослідницьких методів здобувачем освіти дозволяє використовувати їх надалі для вирішення складних комплексних питань у сфері фармації, які виникають при повсякденному веденні професійної діяльності і характеризуються неповною інформацією та потребують створення нових знань та впровадженню інновацій. Крім того, важливим аспектом виконання кваліфікаційного дослідження є критичний аналіз, оцінка та синтез нових і комплексних ідей, що лежать на перетині фармації з різними галузями наук та професій. Метою даних методичних вказівок є підтримка здобувачів освітнього ступеня магістра спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» за освітньою програмою «Фармація» у плануванні, виконанні, оформленні та підготовці до захисту перед комісією кваліфікаційного магістерського дослідження.
Type: Text
Publication type: Методичні рекомендації
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67754
Appears in Collections:Навчально - методичні видання кафедри фармацевтичних дисциплін

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
метод вказівки до кваліфікаційних робіт.pdf1.68 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.