Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67754
Назва: Методичні вказівки для виконання кваліфікаційних робіт здобувачами освітньої програми «Фармація»
Автори: Девіняк, Олег Теодозійович
Дербак, Марія Антонівна
Криванич, Ольга Валеріївна
Штробля, Анжела Ласлівна
Крч, Христина Людвигівна
Сятиня, Вікторія Андріївна
Симканич, Олеся Іванівна
Ключові слова: Кваліфікаційна робота, Вимоги
Дата публікації: 2024
Видавництво: ДВНЗ "Ужгородський національний університет"
Бібліографічний опис: Методичні вказівки для виконання кваліфікаційних робіт здобувачами освітньої програми «Фармація». О.Т. Девіняк, М.А. Дербак, О.В. Криванич, А.Л. Штробля, Х.Л. Крч, В.А. Сятиня, О.І. Симканич. Ужгород, 2024. 46 с.
Короткий огляд (реферат): Проведення наукових досліджень є надзвичайно важливою складовою для розвитку фармацевтичної галузі та покращення якості охорони здоров’я. Засвоєння дослідницьких методів здобувачем освіти дозволяє використовувати їх надалі для вирішення складних комплексних питань у сфері фармації, які виникають при повсякденному веденні професійної діяльності і характеризуються неповною інформацією та потребують створення нових знань та впровадженню інновацій. Крім того, важливим аспектом виконання кваліфікаційного дослідження є критичний аналіз, оцінка та синтез нових і комплексних ідей, що лежать на перетині фармації з різними галузями наук та професій. Метою даних методичних вказівок є підтримка здобувачів освітнього ступеня магістра спеціальності 226 «Фармація, промислова фармація» за освітньою програмою «Фармація» у плануванні, виконанні, оформленні та підготовці до захисту перед комісією кваліфікаційного магістерського дослідження.
Тип: Text
Тип публікації: Методичні рекомендації
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67754
Розташовується у зібраннях:Навчально - методичні видання кафедри фармацевтичних дисциплін

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
метод вказівки до кваліфікаційних робіт.pdf1.68 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.