Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67842
Назва: | Особливості впливу пробіотиків на клінічний перебіг харчової алергії на білок коров’ячого молока у немовлят |
Інші назви: | Influence of probiotics on the clinical course of cow’s milk allergy in infants. |
Автори: | Івахненко, О. С. |
Ключові слова: | немовлята,, коров’яче молоко., харчова алергія,, атопічний дерматит,, пробіотики,, коров’яче молоко., infants,, cow’s milk., probiotics, atopic dermatitis,, food allergy, |
Дата публікації: | 2013 |
Видавництво: | Поліграфцентр " Ліра" |
Бібліографічний опис: | О. С. Івахненко Особливості впливу пробіотиків на клінічний перебіг харчової алергії на білок коров’ячого молока у немовлят Проблеми клінічної педіатрії= Problems of clinical pediatrics: науково – практичний журнал / голов. ред. О. М. Горленко. – Ужгород : Ліра. – 2013. – № 1 (19). – С.64-69. |
Серія/номер: | Проблеми клінічної педіатрії; |
Короткий огляд (реферат): | Діагноз визначався на підставі оцінки анамнезу, клінічних проявів, ефективності елімінаційної дієти і результатів прово-каційної проби до білків коров’ячого молока, яка є золотим стандартом для його вста-новлення. At the same time, we found significant positive impact of probiotic treatment on reducing the SCORAD scores in infants with atopic dermatitis. It is possible to draw a conclusion that 4 weeks administration of Bifidobacterium lactis BB-12 (1х109 CFU) and Streptococcus thermophilus TH-4 (1х108 CFU) to infants with atopic dermatitis and cow’s milk allergy in addition to elimination diet and base treatment relieves clinical symptoms of dermatitis and has little impact on the incidence of obstructive bronchitis. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67842 |
Розташовується у зібраннях: | Проблеми клінічної педіатрії. Випуск 1 (19) 2013 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості впливу....pdf | 253.1 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.