Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67842
Название: | Особливості впливу пробіотиків на клінічний перебіг харчової алергії на білок коров’ячого молока у немовлят |
Другие названия: | Influence of probiotics on the clinical course of cow’s milk allergy in infants. |
Авторы: | Івахненко, О. С. |
Ключевые слова: | немовлята,, коров’яче молоко., харчова алергія,, атопічний дерматит,, пробіотики,, коров’яче молоко., infants,, cow’s milk., probiotics, atopic dermatitis,, food allergy, |
Дата публикации: | 2013 |
Издательство: | Поліграфцентр " Ліра" |
Библиографическое описание: | О. С. Івахненко Особливості впливу пробіотиків на клінічний перебіг харчової алергії на білок коров’ячого молока у немовлят Проблеми клінічної педіатрії= Problems of clinical pediatrics: науково – практичний журнал / голов. ред. О. М. Горленко. – Ужгород : Ліра. – 2013. – № 1 (19). – С.64-69. |
Серия/номер: | Проблеми клінічної педіатрії; |
Краткий осмотр (реферат): | Діагноз визначався на підставі оцінки анамнезу, клінічних проявів, ефективності елімінаційної дієти і результатів прово-каційної проби до білків коров’ячого молока, яка є золотим стандартом для його вста-новлення. At the same time, we found significant positive impact of probiotic treatment on reducing the SCORAD scores in infants with atopic dermatitis. It is possible to draw a conclusion that 4 weeks administration of Bifidobacterium lactis BB-12 (1х109 CFU) and Streptococcus thermophilus TH-4 (1х108 CFU) to infants with atopic dermatitis and cow’s milk allergy in addition to elimination diet and base treatment relieves clinical symptoms of dermatitis and has little impact on the incidence of obstructive bronchitis. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Стаття |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67842 |
Располагается в коллекциях: | Проблеми клінічної педіатрії. Випуск 1 (19) 2013 |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Особливості впливу....pdf | 253.1 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.