Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67926
Назва: | Особливості впливу температурного фактору на розвиток шкідників хлібних запасів у складських приміщеннях Мукачівського району |
Автори: | Шеверя, М.В. Романко, В.В. |
Дата публікації: | 2024 |
Бібліографічний опис: | Шеверя М.В., Романко В.В. Особливості впливу температурного фактору на розвиток шкідників хлібних запасів у складських приміщеннях Мукачівського району. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 76-77 |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Тези до статті |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67926 |
Розташовується у зібраннях: | МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024 |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
76-77.pdf | 247.19 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.