Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67926
Название: Особливості впливу температурного фактору на розвиток шкідників хлібних запасів у складських приміщеннях Мукачівського району
Авторы: Шеверя, М.В.
Романко, В.В.
Дата публикации: 2024
Библиографическое описание: Шеверя М.В., Романко В.В. Особливості впливу температурного фактору на розвиток шкідників хлібних запасів у складських приміщеннях Мукачівського району. Матеріали VІІІ-ї міжнародної конференції молодих учених та студентів «Актуальні проблеми біологічних та агроекологічних досліджень у Карпатському регіоні» (16 травня 2024 р.). Том II. – Ужгород: Вид-во УжНУ «Говерла», 2024. – C. 76-77
Тип: Text
Тип публикации: Тези до статті
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/67926
Располагается в коллекциях:МАТЕРІАЛИ 78-ї ПІДСУМКОВОЇ КОНФЕРЕНЦІЇ ПРОФЕСОРСЬКО-ВИКЛАДАЦЬКОГО СКЛАДУ ДВНЗ «УЖНУ» СЕРІЯ «БІОЛОГІЯ». 2024

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
76-77.pdf247.19 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.