Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68123
Повний запис метаданих
Поле DCЗначенняМова
dc.contributor.authorГуштан, Тетяна Вікторівна-
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2024-12-02T10:57:01Z-
dc.date.available2024-12-02T10:57:01Z-
dc.date.issued2024-
dc.identifier.citationГуштан Т.В., Корсак Р.В. Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграціїАктуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024.С. 431-432uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68123-
dc.descriptionОсновними аспектами, що потребують уваги, є підвищення кваліфікації персоналу, впровадження сучасних методів управління, а також розвиток корпоративної культури. Євроінтеграція сприяє стандартизації професійних вимог до персоналу в готельно-ресторанному бізнесі, а адаптація освітніх програм відповідно до європейських стандартів дозволяє забезпечити якісну підготовку спеціалістів, здатних працювати в міжнародному середовищі. У цьому контексті важливою є співпраця між навчальними закладами та підприємствами для створення ефективних програм стажувань та практик, що допоможуть студентам набути практичних навичокuk
dc.description.abstractУправління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі є ключовим фактором, що визначає ефективність функціонування підприємств у цій галузі. У умовах євроінтеграції, що передбачає адаптацію національних стандартів до європейських, управління персоналом зазнає значних змін.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДержавний біотехнологічний університет, 2024uk
dc.subjectуправління, готельно-ресторанний бізнес, євроінтеграція.uk
dc.titleУправління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграціїuk
dc.title.alternativeУправління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграціїuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.