Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68123
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T10:57:01Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T10:57:01Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Гуштан Т.В., Корсак Р.В. Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграціїАктуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024.С. 431-432 | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68123 | - |
dc.description | Основними аспектами, що потребують уваги, є підвищення кваліфікації персоналу, впровадження сучасних методів управління, а також розвиток корпоративної культури. Євроінтеграція сприяє стандартизації професійних вимог до персоналу в готельно-ресторанному бізнесі, а адаптація освітніх програм відповідно до європейських стандартів дозволяє забезпечити якісну підготовку спеціалістів, здатних працювати в міжнародному середовищі. У цьому контексті важливою є співпраця між навчальними закладами та підприємствами для створення ефективних програм стажувань та практик, що допоможуть студентам набути практичних навичок | uk |
dc.description.abstract | Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі є ключовим фактором, що визначає ефективність функціонування підприємств у цій галузі. У умовах євроінтеграції, що передбачає адаптацію національних стандартів до європейських, управління персоналом зазнає значних змін. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет, 2024 | uk |
dc.subject | управління, готельно-ресторанний бізнес, євроінтеграція. | uk |
dc.title | Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграції | uk |
dc.title.alternative | Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграції | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
ГУШТАН Т., КОРСАК Р._ УПРАВЛІННЯ ЛЮДСЬКИМИ РЕСУРСАМИ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННОМУ БІЗНЕСІ.pdf | 291.25 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.