Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68123
Title: Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграції
Other Titles: Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграції
Authors: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Корсак, Роман Володимирович
Keywords: управління, готельно-ресторанний бізнес, євроінтеграція.
Issue Date: 2024
Publisher: Державний біотехнологічний університет, 2024
Citation: Гуштан Т.В., Корсак Р.В. Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі в умовах євроінтеграціїАктуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024.С. 431-432
Abstract: Управління людськими ресурсами в готельно-ресторанному бізнесі є ключовим фактором, що визначає ефективність функціонування підприємств у цій галузі. У умовах євроінтеграції, що передбачає адаптацію національних стандартів до європейських, управління персоналом зазнає значних змін.
Description: Основними аспектами, що потребують уваги, є підвищення кваліфікації персоналу, впровадження сучасних методів управління, а також розвиток корпоративної культури. Євроінтеграція сприяє стандартизації професійних вимог до персоналу в готельно-ресторанному бізнесі, а адаптація освітніх програм відповідно до європейських стандартів дозволяє забезпечити якісну підготовку спеціалістів, здатних працювати в міжнародному середовищі. У цьому контексті важливою є співпраця між навчальними закладами та підприємствами для створення ефективних програм стажувань та практик, що допоможуть студентам набути практичних навичок
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68123
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.