Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68126
Full metadata record
DC Field | Value | Language |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.date.accessioned | 2024-12-02T11:08:00Z | - |
dc.date.available | 2024-12-02T11:08:00Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р.В. Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024.С.447-448. | uk |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68126 | - |
dc.description | Дослідження сучасних тенденцій підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії є важливим для створення конкурентоспроможних, висококваліфікованих кадрів, здатних відповідати високим вимогам глобального ринкута покращувати репутацію брендів в індустрії гостинності. | uk |
dc.description.abstract | Актуальність дослідження сучасних тенденцій підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії полягає у стрімкій зміні очікувань клієнтів та технологій обслуговування. Сучасні готелі стають не тільки місцем для проживання, але й простором для унікального досвіду, персоналізованого сервісу та максимального комфорту | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Державний біотехнологічний університет, 2024 | uk |
dc.subject | фахівці, міжнародна готельна індустрія | uk |
dc.title | Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії | uk |
dc.title.alternative | Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р._СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ.pdf | 291.16 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.