Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68126
Название: | Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії |
Другие названия: | Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович |
Ключевые слова: | фахівці, міжнародна готельна індустрія |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Державний біотехнологічний університет, 2024 |
Библиографическое описание: | Корсак Р.В. Сучасні тенденції підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії. Актуальні проблеми та перспективи розвитку агропродовольчої сфери, індустрії гостинності та торгівлі [Електронний ресурс]: тези доповідей Міжнар. наук.-практ. конф., 5 листопада 2024 р. / Державний біотехнологічний ун-т. – Електронні текстові дані. – Харків, 2024.С.447-448. |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність дослідження сучасних тенденцій підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії полягає у стрімкій зміні очікувань клієнтів та технологій обслуговування. Сучасні готелі стають не тільки місцем для проживання, але й простором для унікального досвіду, персоналізованого сервісу та максимального комфорту |
Описание: | Дослідження сучасних тенденцій підготовки фахівців у міжнародній готельній індустрії є важливим для створення конкурентоспроможних, висококваліфікованих кадрів, здатних відповідати високим вимогам глобального ринкута покращувати репутацію брендів в індустрії гостинності. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68126 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
КОРСАК Р._СУЧАСНІ ТЕНДЕНЦІЇ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ У МІЖНАРОДНІЙ ГОТЕЛЬНІЙ ІНДУСТРІЇ.pdf | 291.16 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.