Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6884
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКорсак, Роман Володимирович-
dc.date.accessioned2016-02-23T08:50:21Z-
dc.date.available2016-02-23T08:50:21Z-
dc.date.issued2015-
dc.identifier.citationТези до статті Доктор історичних наук, доцент УжНУ Корсак Р. В. «Пропозиції та рекомендації щодо використання чеського досвіду трансформаційних реформ в Україні»uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6884-
dc.descriptionПослідовне проведення економічних реформ наблизило економіку Чехії до стандартів ЄС. Зокрема, своєчасне проведення секторальних структурних змін у економіці, забезпечило конкурентноспроможність чеської продукції на світових ринках. 80 відсотків чеського експорту спрямовувалось до країн Європейського Союзу. Перед вступом у 2004 року, економіка Чехії на 70 відсотків відповідала середньому рівню країн ЄС.uk
dc.description.abstractПодії які відбуваються в Україні з кінця 2013 р. свідчать про бажання українського суспільства інтегруватись в європейську спільноту. Одним із адвокатів захисту цих прагнень України, завжди була Чеська Республіка. Досвід європеїзації який здійснила Чехія у різних сферах чеського суспільства протягом 1993-2003 рр., сьогодні може з успіхом бути врахований українським Урядом для ефективної побудови стандартів європейської демократії та інтеграції в Європейський Союз.uk
dc.language.isoukuk
dc.subjectУкраїна, Чехія, співпраця, співробітництво, економіка, Європейський Союзоuk
dc.titleТези до статті. Пропозиції та рекомендації щодо використання чеського досвіду трансформаційних реформ в Україні.uk
dc.title.alternativeSuggestions and recommendations on the use of Czech experience of transformation reforms in Ukraine.uk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeТези до статтіuk
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.