Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6884
Title: | Тези до статті. Пропозиції та рекомендації щодо використання чеського досвіду трансформаційних реформ в Україні. |
Other Titles: | Suggestions and recommendations on the use of Czech experience of transformation reforms in Ukraine. |
Authors: | Корсак, Роман Володимирович |
Keywords: | Україна, Чехія, співпраця, співробітництво, економіка, Європейський Союзо |
Issue Date: | 2015 |
Citation: | Тези до статті Доктор історичних наук, доцент УжНУ Корсак Р. В. «Пропозиції та рекомендації щодо використання чеського досвіду трансформаційних реформ в Україні» |
Abstract: | Події які відбуваються в Україні з кінця 2013 р. свідчать про бажання українського суспільства інтегруватись в європейську спільноту. Одним із адвокатів захисту цих прагнень України, завжди була Чеська Республіка. Досвід європеїзації який здійснила Чехія у різних сферах чеського суспільства протягом 1993-2003 рр., сьогодні може з успіхом бути врахований українським Урядом для ефективної побудови стандартів європейської демократії та інтеграції в Європейський Союз. |
Description: | Послідовне проведення економічних реформ наблизило економіку Чехії до стандартів ЄС. Зокрема, своєчасне проведення секторальних структурних змін у економіці, забезпечило конкурентноспроможність чеської продукції на світових ринках. 80 відсотків чеського експорту спрямовувалось до країн Європейського Союзу. Перед вступом у 2004 року, економіка Чехії на 70 відсотків відповідала середньому рівню країн ЄС. |
Type: | Text |
Publication type: | Тези до статті |
URI: | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/6884 |
Appears in Collections: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Тези до статті. Пропозиції та рекомендації щодо використання чеського досвіду трансформаційних реформ в Україні.PDF | 329.07 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.