Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68977
Повний запис метаданих
Поле DC | Значення | Мова |
---|---|---|
dc.contributor.author | Корсак, Роман Володимирович | - |
dc.contributor.author | Гуштан, Тетяна Вікторівна | - |
dc.date.accessioned | 2025-01-02T12:35:25Z | - |
dc.date.available | 2025-01-02T12:35:25Z | - |
dc.date.issued | 2024 | - |
dc.identifier.citation | Корсак Р., Гуштан Т. Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 183-186. | uk |
dc.identifier.isbn | 978-617-8487-46-1 | - |
dc.identifier.uri | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68977 | - |
dc.description | Дослідження інновацій в готельно-ресторанній освіті є надзвичайно актуальним, оскільки воно допомагає знайти нові шляхи підвищення ефективності навчання та підготовки фахівців до сучасних викликів євроінтеграції. Інноваційні підходи дозволяють створювати освітні програми, що відповідають потребам сучасної індустрії гостинності, підвищують конкурентоспроможність випускників на ринку ЄС та сприяють сталому розвитку готельно-ресторанного бізнесу. | uk |
dc.description.abstract | Актуальність дослідження полягає в необхідності пристосування освітніх програм до швидко змінюваних умов та нових вимог індустрії гостинності. Сучасний готельноресторанний бізнес відчуває значний вплив технологічного прогресу, що вимагає від навчальних закладів впровадження інноваційних методик та інструментів у процес навчання. Використання віртуальної реальності, інтерактивних симуляцій та цифрових платформ не тільки підвищує якість навчання, але й готує здобувачів до реальних викликів на ринку праці. | uk |
dc.language.iso | uk | uk |
dc.publisher | Посвіт | uk |
dc.subject | ІННОВАЦІЇ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА | uk |
dc.title | Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд | uk |
dc.title.alternative | Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд | uk |
dc.type | Text | uk |
dc.pubType | Тези до статті | uk |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Гуштан Т._ІННОВАЦІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ОСВІТІ_СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД.pdf | 166.95 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.