Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68977
Название: | Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд |
Другие названия: | Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд |
Авторы: | Корсак, Роман Володимирович Гуштан, Тетяна Вікторівна |
Ключевые слова: | ІННОВАЦІЇ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА |
Дата публикации: | 2024 |
Издательство: | Посвіт |
Библиографическое описание: | Корсак Р., Гуштан Т. Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 183-186. |
Краткий осмотр (реферат): | Актуальність дослідження полягає в необхідності пристосування освітніх програм до швидко змінюваних умов та нових вимог індустрії гостинності. Сучасний готельноресторанний бізнес відчуває значний вплив технологічного прогресу, що вимагає від навчальних закладів впровадження інноваційних методик та інструментів у процес навчання. Використання віртуальної реальності, інтерактивних симуляцій та цифрових платформ не тільки підвищує якість навчання, але й готує здобувачів до реальних викликів на ринку праці. |
Описание: | Дослідження інновацій в готельно-ресторанній освіті є надзвичайно актуальним, оскільки воно допомагає знайти нові шляхи підвищення ефективності навчання та підготовки фахівців до сучасних викликів євроінтеграції. Інноваційні підходи дозволяють створювати освітні програми, що відповідають потребам сучасної індустрії гостинності, підвищують конкурентоспроможність випускників на ринку ЄС та сприяють сталому розвитку готельно-ресторанного бізнесу. |
Тип: | Text |
Тип публикации: | Тези до статті |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68977 |
ISBN: | 978-617-8487-46-1 |
Располагается в коллекциях: | Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
Корсак Р., Гуштан Т._ІННОВАЦІЇ В ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННІЙ ОСВІТІ_СУЧАСНИЙ ПОГЛЯД.pdf | 166.95 kB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.