Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68977
Title: Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд
Other Titles: Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд
Authors: Корсак, Роман Володимирович
Гуштан, Тетяна Вікторівна
Keywords: ІННОВАЦІЇ, ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННА ОСВІТА
Issue Date: 2024
Publisher: Посвіт
Citation: Корсак Р., Гуштан Т. Інновації в готельно-ресторанній освіті: сучасний погляд. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 183-186.
Abstract: Актуальність дослідження полягає в необхідності пристосування освітніх програм до швидко змінюваних умов та нових вимог індустрії гостинності. Сучасний готельноресторанний бізнес відчуває значний вплив технологічного прогресу, що вимагає від навчальних закладів впровадження інноваційних методик та інструментів у процес навчання. Використання віртуальної реальності, інтерактивних симуляцій та цифрових платформ не тільки підвищує якість навчання, але й готує здобувачів до реальних викликів на ринку праці.
Description: Дослідження інновацій в готельно-ресторанній освіті є надзвичайно актуальним, оскільки воно допомагає знайти нові шляхи підвищення ефективності навчання та підготовки фахівців до сучасних викликів євроінтеграції. Інноваційні підходи дозволяють створювати освітні програми, що відповідають потребам сучасної індустрії гостинності, підвищують конкурентоспроможність випускників на ринку ЄС та сприяють сталому розвитку готельно-ресторанного бізнесу.
Type: Text
Publication type: Тези до статті
URI: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68977
ISBN: 978-617-8487-46-1
Appears in Collections:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.