Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68979
Назва: Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. Готельно-ресторанний бізнес і діловий туризм: інноваційні рішення та можливості
Інші назви: Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. Готельно-ресторанний бізнес і діловий туризм: інноваційні рішення та можливості
Автори: Гуштан, Тетяна Вікторівна
Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: ГОТЕЛЬНО-РЕСТОРАННИЙ БІЗНЕС, ДІЛОВИЙ ТУРИЗМ:
Дата публікації: 2024
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Гуштан Т., Корсак Р., Годя І. Готельно-ресторанний бізнес і діловий туризм: інноваційні рішення та можливості. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024. С. 157-160.
Короткий огляд (реферат): Актуальність дослідження готельно-ресторанного бізнесу і ділового туризму полягає у необхідності розуміння та адаптації до сучасних викликів і тенденцій, які визначають розвиток цієї галузі. Готельно-ресторанний бізнес є важливою складовою туристичної індустрії, яка відіграє ключову роль у забезпеченні комфортного перебування туристів, у тому числі бізнес-туристів. З огляду на глобалізацію і зростання міжнародних контактів, діловий туризм набуває дедалі більшого значення.
Опис: У контексті співпраці України з країнами ЄС дослідження готельно-ресторанного бізнесу та ділового туризму набуває ще більшої актуальності. Поглиблення економічних та культурних зв'язків між Україною та ЄС сприяє збільшенню кількості бізнесподорожей, що, в свою чергу, стимулює розвиток готельно-ресторанного сектора. Співпраця з європейськими країнами, такими як Чехія, Словаччина та ін., відкриває нові можливості для впровадження передових практик і стандартів обслуговування, що сприяє підвищенню конкурентоспроможності українських готелів і ресторанів на міжнародному ринку.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68979
ISBN: 978-617-8487-46-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.