Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68983
Назва: Корсак Р., Годя І. Роль інформаційних технологій і устаткування у готельноресторанному бізнесі: автоматизація процесів та аналітика
Інші назви: Корсак Р., Годя І. Роль інформаційних технологій і устаткування у готельноресторанному бізнесі: автоматизація процесів та аналітика
Автори: Корсак, Роман Володимирович
Годя, Іван Михайлович
Ключові слова: інформаційні технології, устаткування, готельно-ресторанний бізнес
Дата публікації: 2024
Видавництво: Посвіт
Бібліографічний опис: Корсак Р., Годя І. Роль інформаційних технологій і устаткування у готельноресторанному бізнесі: автоматизація процесів та аналітика. Актуальні питання освіти і науки в умовах сучасної російсько-української війни. Том І / [Ред.: В.Ільницький, Р.Корсак, Т.Пантюк, О.Петречко, В.Старка]. Дрогобич – Ужгород – Тернопіль: Посвіт, 2024.С. 177-179.
Короткий огляд (реферат): Інформаційні технології та устаткування відіграють вирішальну роль у сучасному готельно-ресторанному бізнесі, значно підвищуючи ефективність управління, якість обслуговування та конкурентоспроможність закладів. Застосування передових технологій дозволяє автоматизувати безліч процесів, зменшуючи витрати на персонал і підвищуючи точність та швидкість виконання різноманітних операцій.
Опис: Роль інформаційних технологій та устаткування у готельно-ресторанному бізнесі є надзвичайно важливою. Вони дозволяють підвищити ефективність управління, покращити якість обслуговування, забезпечити персоналізований підхід до клієнтів та створити комфортні умови для гостей. Впровадження передових технологій є необхідною умовою для успішного розвитку та конкурентоспроможності сучасних готелів і ресторанів.
Тип: Text
Тип публікації: Тези до статті
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/68983
ISBN: 978-617-8487-46-1
Розташовується у зібраннях:Наукові публікації кафедри туристичної інфраструктури та сервісу



Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.