Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69131
Название: Формування продуктивності абрикоса чорного в умовах Закарпаття.
Авторы: Шейдик, Кароліна Артурівна
Савіна, Олена Іванівна
Желтвай, П.Ф
Ключевые слова: Формування продуктивності абрикоса чорного в умовах Закарпаття.
Дата публикации: 25-янв-2022
Издательство: MDPC Publishing
Библиографическое описание: Sheydik K. Analysis of the phaunistic composition of Ukraine // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects. Proceedings of the 8th International scientific and practical conference. MDPC Publishing. Berlin, Germany. 2022. Pp. 21-27. URL: https://sci-conf.com.ua/viii-mezhdunarodnaya-nauchnoprakticheskaya-konferentsiya-modern-scientific-research-achievements-innovationsand-development-prospects-23-25-yanvarya-2022-goda-berlin-germaniya-arhiv/.
Описание: На сьогодні практика відтворення в більшості свинарських господарств ґрунтується на отриманні поросят від власного маточного стада з подальшим дорощуванням і відгодівлею молодняку та, по досягненні ним здавальної кондиції, реалізацією його на м’ясопереробні підприємства. До того ж відомо, що за приростами та рівнем продуктивності особини різної статі (кнурці та свинки) не рівноцінні. Для товарної продукції вигідніше отримувати більше кнурців, яких можна легко каструвати та відгодовувати, а для пришвидшеного відтворення стада – свинок. Отже, за організації відтворення поголів’я значний інтерес представляє можливий вплив на зміщення співвідношення статей у гніздах
Тип: Text
Тип публикации: Стаття
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69131
ISBN: 978-3-954753-03-1
Располагается в коллекциях:Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-ACHIEVEMENTS-INNOVATIONS...-23-25.01.22.pdf9.66 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.