Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69131
Назва: | Формування продуктивності абрикоса чорного в умовах Закарпаття. |
Автори: | Шейдик, Кароліна Артурівна Савіна, Олена Іванівна Желтвай, П.Ф |
Ключові слова: | Формування продуктивності абрикоса чорного в умовах Закарпаття. |
Дата публікації: | 25-січ-2022 |
Видавництво: | MDPC Publishing |
Бібліографічний опис: | Sheydik K. Analysis of the phaunistic composition of Ukraine // Modern scientific research: achievements, innovations and development prospects. Proceedings of the 8th International scientific and practical conference. MDPC Publishing. Berlin, Germany. 2022. Pp. 21-27. URL: https://sci-conf.com.ua/viii-mezhdunarodnaya-nauchnoprakticheskaya-konferentsiya-modern-scientific-research-achievements-innovationsand-development-prospects-23-25-yanvarya-2022-goda-berlin-germaniya-arhiv/. |
Опис: | На сьогодні практика відтворення в більшості свинарських господарств ґрунтується на отриманні поросят від власного маточного стада з подальшим дорощуванням і відгодівлею молодняку та, по досягненні ним здавальної кондиції, реалізацією його на м’ясопереробні підприємства. До того ж відомо, що за приростами та рівнем продуктивності особини різної статі (кнурці та свинки) не рівноцінні. Для товарної продукції вигідніше отримувати більше кнурців, яких можна легко каструвати та відгодовувати, а для пришвидшеного відтворення стада – свинок. Отже, за організації відтворення поголів’я значний інтерес представляє можливий вплив на зміщення співвідношення статей у гніздах |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Стаття |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/69131 |
ISBN: | 978-3-954753-03-1 |
Розташовується у зібраннях: | Наукові публікації кафедри плодоовочівництва і виноградарства |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
MODERN-SCIENTIFIC-RESEARCH-ACHIEVEMENTS-INNOVATIONS...-23-25.01.22.pdf | 9.66 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.