Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70003
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorМиронюк, Іван Святославович-
dc.contributor.authorЛепканич, Анна Олександрівна-
dc.date.accessioned2025-01-31T11:39:13Z-
dc.date.available2025-01-31T11:39:13Z-
dc.date.issued2025-
dc.identifier.citationФормування мотивації до практики здорових моделей харчування студентської молоді в умовах високого рівня цифрового навантаження: методичні рекомендації / Миронюк І.С., Лепканич А.О. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 18 с.uk
dc.identifier.urihttps://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70003-
dc.description.abstractМетодичні рекомендації розроблено на основі власних досліджень авторів та представляють розроблену ними функціонально-організаційну модель програм формування мотивації студентської молоді до впровадження власного здорового режиму харчування та підходи до системи моніторингу і оцінки таких програм на рівні закладу вищої освіти. Видання буде корисним керівництву закладів вищої освіти та їх окремих структурних підрозділів, науково-педагогічним працівникам, академічним наставникам груп здобувачів освіти, студентам та фахівцям системи громадського здоров’я. Дані методичні рекомендації можуть бути впровадженні також в освітній процес в закладах вищої освіти при вивченні дисциплін «Основи раціонального харчування», «Основи здорового способу життя» та інших для здобувачів освіти спеціальностей галузі знань 22. Охорона здоров’я.uk
dc.language.isoukuk
dc.publisherДВНЗ "Ужгородський національний університет"uk
dc.subjectздорові моделі харчуванняuk
dc.subjectмотиваціяuk
dc.subjectстудентська молодьuk
dc.subjectцифрове навантаженняuk
dc.titleФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ ДО ПРАКТИКИ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ ВИСОКОГО РІВНЯ ЦИФРОВОГО НАВАНТАЖЕННЯuk
dc.typeTextuk
dc.pubTypeМетодичні рекомендаціїuk
Appears in Collections:Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я



Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.