Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70003
Назва: | ФОРМУВАННЯ МОТИВАЦІЇ ДО ПРАКТИКИ ЗДОРОВИХ МОДЕЛЕЙ ХАРЧУВАННЯ СТУДЕНТСЬКОЇ МОЛОДІ В УМОВАХ ВИСОКОГО РІВНЯ ЦИФРОВОГО НАВАНТАЖЕННЯ |
Автори: | Миронюк, Іван Святославович Лепканич, Анна Олександрівна |
Ключові слова: | здорові моделі харчування, мотивація, студентська молодь, цифрове навантаження |
Дата публікації: | 2025 |
Видавництво: | ДВНЗ "Ужгородський національний університет" |
Бібліографічний опис: | Формування мотивації до практики здорових моделей харчування студентської молоді в умовах високого рівня цифрового навантаження: методичні рекомендації / Миронюк І.С., Лепканич А.О. Ужгород: ДВНЗ «УжНУ», 2025. 18 с. |
Короткий огляд (реферат): | Методичні рекомендації розроблено на основі власних досліджень авторів та представляють розроблену ними функціонально-організаційну модель програм формування мотивації студентської молоді до впровадження власного здорового режиму харчування та підходи до системи моніторингу і оцінки таких програм на рівні закладу вищої освіти. Видання буде корисним керівництву закладів вищої освіти та їх окремих структурних підрозділів, науково-педагогічним працівникам, академічним наставникам груп здобувачів освіти, студентам та фахівцям системи громадського здоров’я. Дані методичні рекомендації можуть бути впровадженні також в освітній процес в закладах вищої освіти при вивченні дисциплін «Основи раціонального харчування», «Основи здорового способу життя» та інших для здобувачів освіти спеціальностей галузі знань 22. Охорона здоров’я. |
Тип: | Text |
Тип публікації: | Методичні рекомендації |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | https://dspace.uzhnu.edu.ua/jspui/handle/lib/70003 |
Розташовується у зібраннях: | Навчально-методичні видання кафедри наук про здоров’я |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
Методичка формування мотивації_Миронюк, Лепканич.pdf | 434.34 kB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.